Bastin van Oers.

Zo’n 10 jaar geleden ontstond er een enorme vraag aan personeel voor het callcenter waar ik destijds mede eigenaar van was. Om de jonge doelgroep aan te spreken bedacht ik een domeinnaam www.leukstebijbaan.nl. Deze site is, door de inzet van online marketing in 3 jaar tijd gegroeid tot de top 3 bijbanen sites van Nederland. Vergelijkbaar met Nationale Vacaturebank, alleen dan voor bijbanen. Dagelijks werd deze site bezocht door zo’n 5000 werkzoekende scholieren en studenten.

Door dit succes ontstond mijn enorme passie voor online marketing. Diverse eigen online concepten als het verkopen van e-books, telecom abonnementen en hondenbrokken hebben geleid tot het bedrijf wat ik nu heb.

SEO Online Marketing verzorgt inmiddels al 4 jaar met een team van 9 collega’s betaalbare online marketing voor MKB ondernemers. Hiernaast exploiteren wij een aantal eigen webshops als www.zwembadenwebshop.nl (zwembad specialist) en www.princesses.nl (bruidsaccessoires). Tot slot heb ik 50% belang in www.hulpwinkel.nl waar wij hulpmiddelen voor ouderen aanbieden. Graag deel ik in interactive trainingen mijn ervaringen en online marketing kennis met andere ondernemers.